Skip to main content

Krilna garažna vrata

Splošno

V garažnih prostorih, kjer smo omejeni z višino in širino, kjer nam ne ustrezajo dvižna in ne stranska drsna garažna vrata, se odločimo za krilna garažna vrata. Izdelujemo jih po meri, lahko so željenega motiva po naši ponudbi, v vseh možnih barvah po RAL lestvici. Polnila vrat so iz jeklene pocinkane pločevine in vmesne polivretanske mase debeline 4cm. V krilna garažna vrata vam lahko vgradimo tudi različna okna iz naše ponudbe Za večjo praktičnost in udobje pa lahko krilna vrata opremimo z pogonom na daljinsko odpiranje, kateri se montira na strop garaže. Več o pogonih si lahko preberete na sledeči povezavi >>.

Mere vrat prilagodimo vaši garažni odprtini.

 

Zagotovite si brezplačne izmere

 

Motivi vrat

Za končni izgled vašega doma je pomemben tudi zunanji izgled vaših emokrilnih ter dvokrilnih garažnih vrat. Lahko izbiramo med različnimi vzorci in strukturo zunanjega izgleda .

Vzorci

Vzorec z eno črto "RV" Vzorec brez črt "RF" Valovit vzorec "MR"
 
 Vzorec z več črtami "RL"  Kasetni vzorec "RC"  

Struktura

Vse vzorce dvokrilnih garažnih vrat (razen vzorca "MR" - samo gladka površina) si lahko izberete v gladki strukturi ali v strukturi lesa “woodgrain”

MKL konfigurator garažnih vrat

Z nekaj kliki načrtujte garažna vrata po svojih željah in takoj pridobite ponudbo.

Izračunajte si ceno garažnih vrat

Paleta barv

Osnovna in še vedno najpogostejša barva pri krilnih garažnih vratih je bela barva. Po želji pa vam nudimo vrata v vseh mogočih barvah, katere nudi barvna RAL lestvica.

Izgled garažnih vrat približamo obstoječim vhodnim vratom.

Vrata okrasimo z grafikami po vaših željah ali risbah.

Izračunajte si ceno vrat

Vgrajena okna

V dvokrilna garažna vrata je mogoče vgraditi okna, katera so lahko različnih dimenzij, različnih oblik in z različnimi vgrajenimi okrasnimi motivi. Aluminijasta okna se lahko vgradi v sivi (Alu) barvi ali katerikoli barvi po lestvici RAL.

Okna

Strokovno svetujemo in
prijazno pomagamo pri vaši izbiri

Izračunajte si ceno vrat

ali zahtevajte dodatne informacije o izdelku

Naše reference

Oglejte si vse reference

Na objektu so zmontirana dvokrilna garažna vrata ter enokrilna prehodna vrata v rjavi barvi. Na vratih so dodana PVC termopan okna.

Dvokrilna vrata z valotivim motivom MR, v antracit barvi RAL 7016. V vrata sta vgrajena steklena okna po celotni širini vratnega krila.

Dvokrilna garažna vrata za stanovanjski objekt v rjavi barvi. Zaradi pomankanja svetlobe v garažnem prostoru smo v vrata vgradili pvc okna z okvirom v barvi vrat ter matiranim steklom.