Skip to main content

Industrijska sekcijska vrata večjih dimenzij

Industrijska sekcijska vrata večjih dimenzij posebej načrtovana za odprtine velikosti do 12 x 6m in 8 x 8m.

XXL Pro Line

Včasih se zgodi, da ima hala ali hangar ekstremno velik vhod, kjer standardna dvižna vrata ne morejo zagotoviti varnosti z vidika odpornosti na veter, dovolj visokega tesnjenja na vdor zraka in toplotne izolativnosti.

Standardna dvižna vrata predstavljajo zaradi dimenzije in teže veliko obremenitev materialov in konstrukcije. Zato so XXL sekcijska vrata posebej načrtovana za odprtine velikosti do 12 x 6m ali do 8x8m.

Zaradi kompleksnosti konstrukcije je potrebno za vsaka vrata posebej prilagoditi izračune glede na zahtevnost in namen uporabe ter način vgradnje vrat. Tako lahko zagotovimo maksimalno varnost, trajnost delovanja in zadovoljstvo uporabnikov XXL sekcijskih vrat.  
Na naši spletni strani je nekaj primerov XXL sekcijskih vrat, vendar je od nas odgovorno in nam tudi predstavlja poseben izziv, da lahko skupaj razvijemo in načrtujemo vrata po vaši meri in ki so prilagojena vašim zahtevam.

Sestava

Vrata so lahko narejena iz ISO panelov kjer je potrebna zaščita pred uhajanjem toplote ali pa iz ALU svetlobnih panelov za večjo osvetljenost prostorov. Namesto prozornih materialov, se lahko v okvir vgradi tudi mrežno polnilo za prezračevanje.

Da so vrata zaščitena pred povešanjem imajo dodatne ojačitve na panelih. 

Vratno krilo se dviga s pomočjo jeklenih pletenic, ki se preko škricev navijajo na navojni boben motornega pogona z reduktorjem. 

Varnost

Varnost je za nas zelo pomembna že pri samem projektiranju kot tudi potem pri izdelavi in montaži, pa seveda nato pri sami uporabi in delovanju dvižnih vrat.

XXL sekcijska vrata zagotavljajo varnost in ustrezajo najzahtevnejšim evropskim standardom kot je EN13241-1. In na koncu, kvaliteta in izdelava vrat po meri so naš standard ter so zagotovilo za učinkovito delovanje!

Galerija

Strokovno svetujemo in
prijazno pomagamo pri vaši izbiri

Pošljite povpraševanje

ali zahtevajte dodatne informacije o izdelku

Naše reference

Oglejte si vse reference

V tem mesecu smo montirali 4 x industrijska dvižna garažna vrata na poslovnem objektu. Vsa vrata so zunaj v barvi RAL 9006, vzorec vrat je industrijski IL. Vrata so dimenzij 9300 x 4500 mm - 2 kos, 5020 x 3390 ter 4200 x 4200mm. Na vseh vratih so v višini dveh panelov montirane alu svetlobne termopan sekcije.

EKUS TRADE D.O.O.

V mesecu Aprilu smo na Dunaju za stranko Mecthler GmbH zmontirali industrijska sekcijska dvižna vrata širine 11,2m ter višine 5,2m. Vrata so sestavljena iz industrijskih panel ter barvana v zeleno barvo. Zaradi površine ter teže vrat smo na vratih uporabili dvonivojsko torzijsko vzmetenje ter ojačitve na vsaki izmed panel. Vrata so sestavljena iz panel debeline 8cm.

Mecthler GmbH

V Novi Gorici smo montirali 2 x industrijska dvižna vrata Širine 10m ter Višine 4,4 m. Vrata so montirana na predpripravljeno podkonstrukcijo. Sestavljena so iz polnih lamel debeline 4cm ter treh termopan svetlobnih lamel.

Komunala Nova Gorica